Searchbox varmistaa myyntisi kasvun

Me Searchboxilla teemme strategisesti kohdennettua ja analyysiperusteisesti optimoitua markkinointiviestintää.

Lupauksemme on myynnin kasvu.

Miksi valita Searchbox?

Miten Searchbox kasvattaa myyntiäni?

Autamme sinua kohdentamaan viestisi tarkasti yleisölle, jonka tiedämme jo valmiiksi etsivän tuotettasi tai palveluasi. Analysoinnin ja mallintamisen menetelmillä tunnistamme suurimpaan kassavirtaan johtavat verkkonäkyvyyden, palvelumuotoilun ja viestinnän muodot.

Huolella kehittämämme optimoinnin prosessit ja vahva suhteemme teknologiaan sekä moderniin mediaan valjastavat verkkomarkkinointi-investointisi tuloksiksi. Avullamme verkkoon panostamasi budjetti muuttuu tunnettuisuudeksi, myynniksi, liideiksi – miksi tahansa mitattavaksi.

Miksi valita Searchbox?

Miksi valita Searchbox?

Lupaus myynnin kasvusta ja parhaasta lopputuloksesta

Vahva käytännönläheisyytemme synnyttää tuloksia nopeasti. Olemme onnistuneesti kasvattaneet niin suurten brändimainostajien kuin pienten palvelumarkkinoijienkin liiketoimintaa. Kaikki tekijämme ovat intohimoisen sitoutuneita parhaaseen lopputulokseen.

Luotettavuus asiantuntijana ja moderni mokaamisen kulttuuri

Roolimme kokeneena verkkoliiketoiminnan edelläkävijänä, avoimena hinnoittelijana ja analyyttisena tulosten optimoijana varmistaa onnistumisesi. Luotettavuuden periaatteeseemme sisältyy aito läpinäkyvyys myös omien virheidemme osalta: virheen tapahduttua tuomme sen asiakkaalle julki oma-aloitteisesti ja samalla kerromme miten sen ratkaisimme ja mitä siitä opimme. Juuri tätä kykyä toimia luotettavasti ja läpinäkyvästi toivot kaikilta 2010-luvun liikekumppaneiltasi!

Ketteryys on valttimme nopesti muuttuvassa ympäristössä

Tavoitteellinen ja ketterä malli ohjaa työskentelymme nopeasti toivottuihin tuloksiin. Huolehdimme tärkeästä markkinointi-investoinnistasi riippumatta olosuhteiden muutoksista. Työmme tulokset näkyvät aina tuloslaskelmasi viimeisellä rivillä.

Searchbox vie projektit maaliin

Projektiosaaminen on vahvuutemme

Me Searchboxilla uskomme siihen, että jokainen projektin osa-alue luovasta toteutuksesta aina tekniikan hallintaan asti tarvitsee huomiota. Siksi saat avuksesi ammattitaitoiset konsulttimme, jotka huolehtivat projektista kokonaisuutena.

Selkeä projektimallimme kattaa budjetoidun suunnittelun, kalenteriin sidotun toteutuksen ja lopputulosten säännöllisen raportoinnin. Jos sinulle on tärkeää, että investointeja synnyttävä projektisi viedään maaliin, ota yhteyttä meihin!

 

         Google-sertifikaatti, Adwords
         Searchbox on Snoobin Sertifioitu partneri

Olemme Googlen sertifioima mainosammattilainen

Osoituksena partneruudestamme Googleen ja tietotaitomme jatkuvasta kehittämisestä, on Google myöntänyt yrityksellemme laatusertifikaatin (Google AdWordsin hyväksymä yhteistyökumppani). Kaikki Searchboxin SEM Specialistit suorittavat säännöllisin väliajoin Googlen järjestämiä kokeita, joissa varmistetaan ammattitaitomme pätevyys.

Olemme hallinneet asiakkaidemme kampanjoita Googlen laatumääritysten mukaisesti.

Tarkista yrityksemme tämänhetkinen pätevyys
Lue lisää Googlen vaatimuksista, jotka Google asettaa partnereilleen (englanniksi)

 


Olemme Snoobin sertifioima analytiikan asiantuntija

Suomen johtava web-analytiikkatalo Snoobi on todentanut analyyttisen osaamisemme lyömättömyyden. Mittaamme kaikkia asiakkaidemme markkinointitoimia analyyttisesti. Analytiikan työkalupakistamme löytyy Snoobin lisäksi myös mm. Google Analytics, oman yritysryhmämme kehittämä Netmonitor, SiteCatalyst, Kissmetrics, Clicky, Visual Website Optimizer sekä ClickTale.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Tulemme mielellämme keskustelemaan siitä miten kohdennettu markkinointi voi auttaa yritystäsi menestymään entistä paremmin. Tänään on hyvä päivä aloittaa verkon valloitus!

Katso yhteystietomme

Searchbox-tiimi

Searchbox Oy

Mannerheimintie 15 A
00260 Helsinki
Tilaa uutiskirjeemme!